Beykoz Yangın - Esyq 4k7ahc6dm / Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.

Beykoz Yangın - Esyq 4k7ahc6dm / Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi.. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz'da iş merkezinde çıkan yangın söndürüldü. Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi.

Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Zoo6av6j22bacm
Zoo6av6j22bacm from kronos34.news
İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor. Yangın tamamen kontrol altına alındı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla.

İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı.

Çubuklu mahallesi boğaziçi caddesi üzerindeki 7 katlı iş merkezinin bodrum katında bulunan kazan dairesinde. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz'da ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Yangın, diriliş ertuğrul dizisinin çekildiği yerde, dizi çekimi için kullanılan çadırlarda meydana geldi. Beykoz gümüşsuyu mahallesi gezgin sokak üzeri bila sayılı 2 katlı binada kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi. Zaten yangın kontrol altına alındı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. İtfaiye ekipleri olay yerine sevk edildi. İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Beykoz yangın ile ilgili 1 haber listeleniyor.

Yangın tamamen kontrol altına alındı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Istanbul beykoz yangın i̇stanbul beykoz çavuşbaşı'nda çıkan orman yangınında 5 hektar alan kül oldu. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. 29 haziran 2018 cuma 15:26.

Mqf4w2f8xavdom
Mqf4w2f8xavdom from pbs.twimg.com
Beykoz kaymakamından seyahat izin belgesi için uyarı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz'da i̇ett otobüsünün alev alev yandığı anlar. İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Beykoz çubuklu'da 7 katlı iş merkezinin bodrum katında kazan dairesindeki çalışma sırasında yangın çıktı. Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Son dakika habere göre, bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.

Beykoz\'da ormanlık alanda çıkan yangın, yerden ve havadan müdahale ile kontrol altına alındı.

Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. İstanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykozlu futbolcu caner erkin aşkını çatıya yazdırdı. İş yerinde hasara yol açan yangının çıkış nedeni araştırılıyor. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Beykoz elmalı barajı bölgesinde akşam saatlerinde ormanlık alanda sebebi bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Beykoz yangın haberleri, son dakika beykoz yangın haberi ve gelişmeleri için bizi takip edebilirsiniz. İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Beykoz'da ahşap binada çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangının diriliş ertuğrul dizisinin setinde çıktığı belirtildi. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

İstanbul beykoz'a bağlı yalıköy'deki eski kundura fabrikası alev alev yandı. Yangın sırasında beykoz tokatköy güzergahı trafiğe kapatıldı. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü. Zaten yangın kontrol altına alındı.

Son Dakika Beykoz Da Ormanlik Alanda Yangin
Son Dakika Beykoz Da Ormanlik Alanda Yangin from iaahbr.tmgrup.com.tr
Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevkedildi. İstanbul üniversitesi i̇stanbul tıp fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Beykoz belediye başkanı yücel çelikbilek, yaptığı açıklamada, beykoz'daki itfaiye beykoz'da 3 istasyondaki araçlar bu yangını söndürmeye muktedirler. Beykoz'da dizi ve filmlerin çekildiği eski kundura fabrikasında yangın çıktı. İstanbul beykoz alibahadır mahallesi riva yolu üzerinde. Beykoz yalıköy'de bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı. Yangının tamamen söndürülmesi ve soğutma çalışmalarının tamamlanmasıyla trafik normal akışına döndü.

Beykoz'da cuma namazı kılınacak yerler belirlendi.

Beykoz gümüşsuyu mahallesi gezgin sokak üzeri bila sayılı 2 katlı binada kısa sürede olay yerine ulaşan ekiplerimizin çalışmaları sonucu yangın söndürüldü. Beykoz'da film platosu olarak kullanılan eski bir kundura fabrikasında çıkan yangına, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. 29 haziran 2018 cuma 15:26. Beykoz, anadolu kavağı'nda ormanlık alanda yangın çıktı. Dumanlar bir çok ilçeden görülüyor.canlı yayına telefonla. Beykoz anadolu hisarı'nda ormanlık alanda saat 16:30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın söndürme helikopteri çalışmalara havadan katıldı. Kavacık'ta üniversitede çıkan yangın söndürüldü. Son dakika beykoz yangın haberleri ve beykoz yangın haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. İstanbul i̇tfaiyesi daire başkanı ali. Beykoz'da bir iş merkezinin kazan dairesinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerince söndürüldü. Beykoz yalıköy'de bulunan dizi ve film stüdyosu olarak da kullanılan eski kundura fabrikasında yangın çıktı. Beykoz' da yangın.3 ocak 2016 pazar. Beykoz'da yangın alarmı i̇stanbul beykoz'da bulunan eski kundura fabrikasının olduğu bölgede yangın çıktı.

Posting Komentar (0)
Lebih baru Lebih lama